Vroegbloei

Prunus ramburii Boiss foto MvL

Alles heeft schoonheid, staat vaak op m’n theezakje, maar kan je het ook zien, is de vraag? Nee, natuurlijk niet. Je moet wel een beetje in de stemming zijn, want er zijn van die dagen waarop alles grijs, nat en stom is. Deze week bromde ik me door zo’n grijze, grauwe dag heen. En opeens zag ik licht in de kale bende: witte kleine vrolijke bloempjes. De enige bloeiende boom in de hele omgeving. Ja dan is schoonheid niet ver te zoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s